3D | 4D Pretecho’s bij B-Flow Baby Spa & Pretecho Praktijk

Je moet nog eventjes geduld hebben, totdat je je baby in het echt kunt
bewonderen en vasthouden. Gelukkig is het vanaf nu bij ons ook mogelijk
om alvast te spieken, dankzij een pretecho.

In de periode van 24 tot 30 weken zwangerschap kan je prachtig mooie
3D foto’s en 4D video’s maken van je kindje. In onze Pretecho Praktijk
kunnen we de karakteristieken van o.a. het gezichtje en de vormen van
de oortjes, neusje, voetjes en vingertjes zichtbaar maken.

Daarop zie je niet alleen de contouren, maar ook het volume van de baby. Middels een groot meekijkscherm wordt alles haarscherp in beeld gebracht. Ervaar ook het bijzondere gevoel van de eerste ontmoeting.

Ontspan en geniet tijdens de pretecho

In onze praktijk kan je vanaf nu een pretecho laten maken. In alle rust kunnen jullie naar je ongeboren baby kijken, zonder medische grondslag. Met de nieuwste techniek in huis nemen wij uitvoerig de tijd om samen met jullie mooie beelden te maken van jullie kleintje. Een pretecho maken duurt doorgaans ongeveer 30-45 minuten. Zo hebben jullie ruim de tijd om ervan te genieten. Ons uitgangspunt bij een pretecho is dat we duidelijke, voor jullie herkenbare beelden maken. Het is niet voor niets een bijzondere ervaring en mogelijkheid om alvast jullie ongeboren kindje te zien bewegen. Soms zie je ook al echt de mimiek tijdens de echo: lachen, fronzen, gapen of een pruillipje.

Pure pret

Een echo in onze praktijk is geen medische handeling, advies of beoordeling. Bij B-Flow Baby Spa & Pretecho Praktijk is het pure pret om te zien hoe het kindje eruitziet en te zien hoe het kindje beweegt. Een mooi moment om samen te beleven.

Neem dus gerust andere kinderen, familie of vrienden mee!*

De kosten zijn €105,- per pretecho-moment in onze praktijk.

Je krijgt van ons een USB-stick mee waarop de beelden staan. Deze zijn zowel stilstaand 3D, als bewegend 4D. Zo kunnen jullie thuis nog heerlijk nagenieten.

Afspraak maken

* Gelieve maximaal 3 extra personen i.v.m. de beschikbare ruimte.

Zoon of dochter?

Een gezonde baby is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn naar het geslacht van de baby.

Vanaf 17 weken zwangerschap kunnen wij een geslachtsbepalende echo uitvoeren.

Binnen ongeveer 20 minuten weten we of jullie een zoon of dochter krijgen. Deze speciale geslachtsbepalende echo kost €40,-.

Afspraak maken

Ervaringen